Завантаження ...
banner
banner

Пам'яті Семена Обломея, який загинув на Донеччині

Пам'яті Семена Обломея, який загинув на Донеччині фото

Семен Обломей мріяв лікувати дерева, та війна забрала його життя, але справа воїна житиме в столичному ботсаду.

Він третьокурсник Національного університету біоресурсів і природокористування - в перші дні повномасштабного вторгнення пішов до війська, і захищаючи Сєверодонецьк, 21 червня загинув внаслідок російського авіаудару.

Його знайомі називають Семена Обломея воїном світла, а ще людиною, яка вміла мріяти і любила природу. 

На останньому інтерв’ю Семена на передовій, яке записав журналіст Юрій Бутусов, він розповідає, що його позивний «Сем» і що йому лише нещодавно виповнилося 22 роки.

«Це звичайно, що був майбутній або вчений, або викладач вузу, або людина, можливо, міжнародного якогось плану. Але клята війна забрала таких людей», - каже директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида.

Семен дуже любив природу і хотів їй допомогти. Відповідав за закупи для системи поливання, доправляв труби на скейті, до речі, і на пари приїздив також на ньому. Разом з іншими волонтерами копав траншеї. Завдяки і Семенові також, дерева в ботанічному саду матимуть воду.

Усі, хто знав Семена Обломея, не уявляли його зі зброєю через його світогляд. Але коли дізналися, що він вирішив піти до війська, зрозуміли - такий його характер.

Зараз біля посадженого дерева ґінко - книга зі світлинами Семена.

Світла пам'ять юному захиснику України...

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: