Завантаження ...
banner

Фіналістка Національного відбору на Дитяче Євробачення презентувала рок версію авторської пісні “Дім”

Фіналістка Національного відбору на Дитяче Євробачення презентувала рок версію авторської пісні “Дім” фото

Українська співачка та сонграйтерка Марія Ткачук, яка зараз тимчасово перебуває закордоном, продовжує випускати гострі і зовсім не підліткові пісні. Музична робота "Дім", що перейнята болем і слізьми мільйонів українських дітей та підлітків, одразу залетіла до всіх популярних стрімінгових плейлистів.

“Я написала цю пісню 12 квітня. Шок та стрес, що переживала вся країна від початку повномасштабного вторгнення перетворився на бездонну чорну діру у душі з ненависті та люті. Звичайно, на це вплинули звірства у Бучі, Макарові, Ірпені…”, - зі вологими від сліз очима говорить Марія.

У арсеналі співачки понад 50 авторських композицій, але пісня “Дім” стала поворотною. Марія Ткачук через рядок “поки ти спиш, моїх дітей вбивають!” зробила крок від дитячої лірики до дорослих та болючих віршів.

“Я буду одночасно рада, якщо хтось, почувши мою пісню, переосмислить останні 8 років життя в Україні та зрозуміє, легковажне ставлення до зла - це найбільша помилка нашого народу. Тепер мене роз‘їдає сум зсередини, коли я розумію кількість зруйнованих мрій, планів та й життів у Маріуполі, Харкові, Ірпені, Вінниці…”, - додає артистка.

Для артистки, що брала участь у всіх найбільших пісенних конкурсах для дітей в Україні (в т.ч. відборі на Дитяче Євробачення) від 24 лютого пісня стала зброєю та можливістю впливу. Марія Ткачук долучила до роботи над композицією відомих в Україні музикантів - колектив “Our atlantic” (фіналісти Національного Відбору на Євробачення 2022).

“Сьогодні не потрібні зайві слова, які опишуть горе українського народу. Але ми не маємо права дати часу “вилікувати” це горе, не зробивши висновків та не поборовши весь бур’ян російськості, що поріс степами й полями України. Такі пісні, як “Дім”, на мою думку, допоможуть в цьому”, - фіналізує Марія.

Пісня “Дім” вже доступна на всіх цифрових майданчиках.

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: