Завантаження ...
banner
banner

"Попередньо, ми лише вказали Росії на її місце і робитимемо це надалі": М. Подоляк

"Попередньо, ми лише вказали Росії на її місце і робитимемо це надалі": М. Подоляк фото

Михайло Подоляк, Радник керівника Офісу президента, заявив, що наразі ЗСУ показали Росії, де її місце.

"Ми дочекалися гарних новин із Харківщини й нарешті видихнули. На ці події чекали не лише ми з вами, а й наші вороги. Виявилось, що вони перестають вірити своїм пропагандистам. І коли не побачили жодних новин про Харківщину вирішили собі, що тривають бої", - повідомив Подоляк.

Окупанти кажуть, що це запланований відхід і "затягування" ЗСУ на територію, де їм "зручніше воювати". Вони вже починають говорити про те, що недооцінили українську армію, не зрозуміли тактичний задум генштабу України і, за словами Подоляка, це дуже добре.

Ці декілька тижнів українські захисники відпрацьовували всю логістику, однак досі вразили не все тилове забезпечення ворога. Подоляк зазначив, що це питання і "Рамштайну", і допомоги партнерів України.

"Як на мене, поки рано говорити про те, що ми масштабно просуваємось вперед. Попередньо, ми лише вказали Росії на її місце і робитимемо це надалі. Очікуємо таких самих добрих новин з інших напрямків. Мене найбільше цікавить ключовий напрямок – Луганськ і Донецьк. Я дуже хочу, аби ми показово і якомога швидше забрали ці міста", - додав Подоляк.

Він переконаний, що це дуже важливо, аби остаточно зламати все, що є всередині Росії, "аби вони зрозуміли, що вони не є якоюсь наддержавою".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: