Завантаження ...
banner
banner

Google змінив логотип

Компанія Google вчора, 1 вересня, представила свій новий логотип. У компанії відзначили, що новий логотип демонструє "простоту, лаконічність, яскравість і дружелюбність". Новий дизайн незабаром з'явиться у всіх сервісах Google.

новий логотип google, головна сторінка google

Компанія Google вчора, 1 вересня, представила свій новий логотип. Про це йдеться в офіційному блозі компанії.

"Сьогодні ми представляємо новий дизайн, який відображає сучасну дійсність і демонструє, як чари Google працює навіть на самому маленькому екрані. На зміну логотипу, який розроблявся для пошукової системи на стаціонарному комп'ютері, прийшов новий, створений спеціально для роботи на кількох пристроях. Дизайн адаптований під всі додатки, а також різні способи введення: друк, натискання і голосові команди", - йдеться в заяві.
 
У компанії відзначили, що новий логотип демонструє "простоту, лаконічність, яскравість і дружелюбність". Новий дизайн незабаром з'явиться у всіх сервісах Google.

По темі: В Google грандіозні зміни: Пейдж покидає пост CEO, а компанія переходить в холдинг Alphabet

Зараз якщо зайти на головну сторінку пошуковї системи, можна побачити, як змінюється старий логоип на новий, а за пошуковим запитом "Історія логотипів Google" можна переглянути історію змін логотипа найпопулярнішої пошукової системи.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: