Завантаження ...
banner
banner

Для шестирічної Златки її батько крутіший за будь-якого супергероя

Для шестирічної Златки її батько крутіший за будь-якого супергероя фото

Лише з приїздом татуся додому дівчинка перестала сильно лякатися сигналів тривог та звуків вибухів. Він – уособлення мужності, впевненості, сили та спокою.

Нещодавно Владислав повернувся з війни. Ще дорогою до розташування підрозділу він на 10 хвилин заскочив додому. Про приїзд не знала лише Злата, якій вирішили влаштувати сюрприз. Златка – татусева донечка, тож піврічна розлука з ним давалася важко.

Прикордонник керував одним з підрозділів на сході нашої країни. З початку повномасштабного вторгнення організовував виконання наказів, оборону ділянки відповідальності. Усі військовослужбовці з підрозділу Владислава повернулися з війни, і це, як він вважає, його найголовніший успіх.

Через пів року, по завершенні бойового завдання, Владислав вибув на ротацію та у коротеньку відпустку. Незабаром він знову продовжить запеклу боротьбу з російськими окупантами. Прикордонник ні на мить не сумнівається у повній перемозі над ворогом. У найважчі моменти думає про родину, що додає рішучості, надихає і підбадьорює, про тих, мир і безпеку для кого він здобуде за будь-яку ціну

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: