Завантаження ...
banner

Виставка на Полтавщині: Горить палає техніка ворожа — Україна переможе!

Виставка на Полтавщині: Горить палає техніка ворожа — Україна переможе! фото

на відкритому майданчику відвідувачам представили рашистську військову техніку, яку знищили та захопили воїни ЗСУ, — загалом 10 експонатів привезли з Тростянця, Охтирки, Гадяча та Київщини.

Серед них — танк, гаубиця, бойова машина піхоти, бронетранспортер, рештки гелікоптера та хвостова частина літака СУ-25 СМ.

Відкриття виставки відвідав народний артист України Володимир Талашко, який свого часу знімався у фільмі «У бій ідуть тільки „старики“». Він подякував організаторам за кропітку роботу в підготовці виставки, яку тепер можуть побачити полтавці та гості міста.

За словами самих організаторів заходу, усю техніку надали українські військові. Приміром, уламки СУ-25 СМ раніше показували під час подібної виставки в Києві. Цей літак належав до 18-го полку штурмової авіації рф. Його збили українські воїни 2 березня під Макаровим, що на Київщині.

Окрім цього, гості заходу змогли побачити обмундирування окупантів, їхні сухпаї та інші особисті речі, залишені росіянами під час відступу. Також окремий куточок експозиції був присвячений новітнім українським маркам із серії російсько-української війни.

За матеріалом АрміяInform

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: