Завантаження ...
banner

Названо ділянку фронту, де йдуть найжорсткіші бої

Названо ділянку фронту, де йдуть найжорсткіші бої фото

Триває війна, є певний рух, але за найменшої нагоди наші війська намагаються вирівнювати лінію фронту, якщо є якісь рухи. ЗСУ вдалося відбити всі атаки та втримати позиції

На напрямку двох міст — Бахмута і Авдіївки, що на сході України, йдуть найактивніші бої, проте українські війська відбивають атаки ворога та втримують позиції. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

«Напрямок Бахмута і Авдіївки найбільш активний. Ворог постійно намагається вести штурмові атакувальні дії і наносити удари по нашим позиціям і мирних населених пунктів: зі ствольної артилерії, з реактивних систем залпового вогню, мінометів танків, авіації. Проте нашим військам вдалося відбити всі атаки, втримати позиції», — сказав він.

Речник повідомив, що триває позиційна війна, є певний рух, але за найменшої нагоди наші війська стараються вирівнювати лінію фронту, якщо є якісь рухи.

Так, за даними голови Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, Бахмутський напрямок залишається одним із найнапруженіших на фронті, а місто Бахмут дуже сильно пошкоджено.

Додамо, що Західні експерти зауважують, що на східній ділянці фронту ситуація загострюється: росіяни наступають одразу на Бахмутському й Авдіївському напрямках.

Відомо, що росія стягнула під Бахмут всі можливі військові підрозділи, які будують лінію оборони, бо бояться наступу українських сил. Ворог пройти позиції не може, чисельні втрати у окупантів фіксуються фактично щоденно.

Також, аналітики оцінили ймовірність прямої участі білорусі у війні проти України.

varta1.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: