Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина та Сумщина знову опинилися під обстрілами

Чернігівщина та Сумщина знову опинилися під обстрілами фото

Прикордонні регіони Чернігівщини та Сумщини знову були обстріляні ворогом

За інформацією Державної прикордонної служби, учора, 4 листопада, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської області.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів та ствольної артилерії.

Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Миропільська, Хотінська, Зноб-Новгородська та Білопільська громади Сумщини й Новгород-Сіверська, Семенівська та Сновська громади Чернігівщини.

У першій половині дня окупанти з російського населеного пункту горналь обстріляли територію Миропільської громади з мінометів, пролунало біля десятка вибухів від розривів мін.

По території Зноб-Новгородської громади росіяни відкривали вогонь на ураження з гранатометів - 5 пострілів випущено з району населеного пункту біла берізка.

Двічі за добу ворог накривав територію Хотінської громади з мінометів та ствольної артилерії, загалом пролунало близько десяти вибухів від розривів мін та півтора десятка – від снарядів. Вогонь вівся з російських населених пунктів ніколаєво-дар’їно та свердликово.

Також двічі за добу нападники гатили по території Білопільської громади зі ствольної артилерії та мінометів. В районах двох населених пунктів пролунали вибухи від розривів майже трьох десятків снарядів та з пів десятка – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів волфіно та зоря. Внаслідок обстрілів пошкоджені помешкання місцевих жителів.

Пізно ввечері загарбники з російського населеного пункту вязово обстріляли територію Краснопільської громади з мінометів, нараховано два приходи.

Семенівську громаду росіяни з району населених пунктів скачок, сушани, ірпа та новий ропск обстрілювали мінометами та зі ствольної артилерії - пролунало 45 вибухів.

Зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури та загибель свійської тварини в одному з населених пунктів громади.

По прикордонню Сновської громади росіяни тричі били мінометами - 22 міни 120 мм калібру випущено ворогом з району населеного пункту чорноземний городок.

З району населеного пункту погар окупанти били гранатометами по прикордонню Новгород-Сіверської громади - 10 вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

ru-ru.facebook.com/pivnichniy.kordon

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: