Завантаження ...
banner
banner

У Генштабі повідомили, що чекає росіян у разі повторного наступу з білорусі

У Генштабі повідомили, що чекає росіян у разі повторного наступу з білорусі фото

У разі здійснення рф спроби повторного наступу з території білорусь, ЗСУ розпочнуть проти ворога масоване вогневе ураження. Як зазначили в Генштабі, для оборони та відсічі збройної агресії буде задіяно всі можливі інженерні загородження, мінування місцевості та використання фугасів.

"Активна оборона. Так будуть діяти наші воїни на випадок, якщо ворог надумає повторити наступ з території Республіки Білорусь. З моменту перетину державного кордону з Україною почнеться масоване вогневе ураження окупантів. Кожна дорога і стежина, ліси та пагорби стануть для ворога пасткою або неприємним сюрпризом. Його втрати будуть величезними", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в Генштабі, для оборони та відсічі збройної агресії буде задіяно всі можливі інженерні загородження, мінування місцевості та використання фугасів.

"Активно діятимуть підрозділи спеціального призначення, Сухопутних військ, Повітряних сил та Ракетних військ і артилерії", - наголосили в Генштабі.

Роль Білорусі у війні проти України

Як відомо, Мінськ допомагає Москві вести війну проти України з перших днів повномасштабного вторгнення. Саме з території Білорусі наступали танки окупантів на північну частину України.

Зокрема, Білорусь надає російським військам інфраструктуру, територію і повітряний простір своєї країни. При цьому триває формування російсько-білоруського угруповання військ.

Крім того, Білорусь ремонтує військову техніку для армії РФ, служить "хабом" для перекидання російської техніки і розміщує іранські дрони на своїй території.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: