Завантаження ...
banner
banner

Масована ракетна атака по Україні: в Києві є влучання, по областях країни працює ППО

Масована ракетна атака по Україні: в Києві є влучання, по областях країни працює ППО фото

РФ влаштувала нову ракетну атаку проти України. У Києві пролунали вибухи, у Чернігівській та Полтавській областях спрацювала протиповітряна оборона.

Про це повідомляють голови обласних військово-цивільних адміністрацій і місцеві Telegram-канали. У мережі також публікують фото диму, який здійнявся внаслідок вибухів у Києві. 

"На Чернігівщині працюють сили ППО. У жодному випадку не відправляйте фото-відео прильотів, роботу сил ППО, розміщення та переміщення військ! Триває ракетна атака. Залишайтесь в укриттях чи у безпечному місці", – написав голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

"Ми фіксуємо ракети, які пролітають над Полтавщиною. У Миргородській громаді працює ППО. Повітряна тривога досі триває. Перебувайте в укриттях", – повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

"Повітряна тривога – працює ППО! Залишайтесь в укриттях до сигналу відбою", – повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

"Тварі. Можуть лише по житлових містах стріляти. Все відновимо. За всіх помстимось. Наше ППО/ПРО – зе бест! Ще у повітрі є. Криворукі третю хвилю випустили ракет. Залишайтеся в укриттях", – повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Київщина! В області працює ППО. Є інформація про збиті об'єкти. Не фотографуйте та не знімайте місця прильотів. Перебувайте в укриттях!" – написав голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

У той же час офіційний Telegram-канал Київської міської військової адміністрації повідомив, що було збито 4 ракети.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: