Завантаження ...
banner

Польща готується оборонятися від росії (Відео)

Польща готується оборонятися від росії (Відео) фото

Поляки, які гарно знають реалії обох країн – України та Польщі, висловились про падіння ракет та смерть людей на своїй території. Про настрої сусідів, які всіляко допомагають Україні, в коментарі для ТСН.ua розповів голова Спілки поляків України Антоній Стефанович.

"Поляки дуже обережно коментують цей випадок, - повідомив нам Антоній Стефанович. - Щиро кажучи, побоюються того, що Росія може напасти на Польщу. Гадаю, слідство щодо падіння цих ракет розбереться та поставить крапки на "і".

На питання про те, чи є зараз в польському суспільстві побоювання, пов’язані з війною, Стефанович відповів нам так: "Побоювання є через те, що божевільний Путін може застосувати тактичну ядерну зброю. Невідомо, яким буде напрямок у вітру".

Крім того, як повідомив нам Стефанович, Польща змінила бюджет на наступний рік. "Країна закуповує сучасне озброєння, дуже готується оборонятись".

За його словами, Польща активізує свою військову міць. "Наскільки відомо, здається, з Австралії приїдуть фахівці навчати польських військових. На думку поляків, Україні вже давно треба дати далекобійні ракети", - резюмував Стефанович.

 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: