Завантаження ...
banner
banner

Бомбовий терор повинен припинитися негайно: Шольц закликав росію зупинити атаки проти України

Бомбовий терор повинен припинитися негайно: Шольц закликав росію зупинити атаки проти України фото

Глава уряду Німеччини Олаф Шольц закликав рф припинити бомбовий терор України. Він підкреслив, що росія не може виграти війну на полі бою і має відкрити шлях для мирних перемовин.

Про це повідомило DW. Німецький політик наголосив, що вбивства терористами мирних українців мають припинитися.

"Цей бомбовий терор проти цивільного населення має припинитися, і негайно", – заявив Шольц.

Нагадаємо: президент Франції Еммануель Макрон також відреагував на масовані ракетні удари Росії по Україні 23 листопада.

"23 листопада були масовані обстріли України, внаслідок чого більша частина країни залишилася без води та електрики. Будь-який удар по цивільній інфраструктурі є воєнним злочином і не повинен залишатися безкарним", – зазначив він.

Зі свого боку заступник постійного представника Китаю в ООН Генг Шуанг закликав Київ та Москву до діалогу після масованого ракетного удару по Україні.

"Діалог і переговори – це єдиний шлях для просування вперед. Сторони мають розпочати пряму взаємодію та повернутися до дипломатичних переговорів якнайшвидше", – заявив Генг Шуанг під час засідання Ради безпеки ООН.

23 листопада Росія знову завдала чергового масового ракетного удару по Україні. У Києві, на Вінниччині і Львівщині мали місце прильоти, внаслідок яких виникли проблеми зі світлом;

– Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що масована ракетна атака, яку війська РФ влаштували 23 листопада, не підштовхне Україну до переговорів з агресором. Він наголосив, що терористичні методи не допоможуть Росії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: