Завантаження ...
banner
banner

Сьогодні у груповому етапі Ліги чемпіонів "Шахтар" зіграє з "Реалом"

Футболісти донецького "Шахтаря" у вівторок, 15 вересня, проведуть перший матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА-2015/2016, в якому на "Сантьяго Бернабеу" зустрінуться з мадридським "Реалом".

Футболісти донецького "Шахтаря" у вівторок, 15 вересня, проведуть перший матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА-2015/2016, в якому на "Сантьяго Бернабеу" зустрінуться з десятиразовим володарем Кубка чемпіонів мадридським "Реалом".

"Шахтар" в одинадцяте грає в основній сітці найпрестижнішого єврокубка, при цьому з "Реалом" донеччани зустрінуться вперше, повідомляє Укрінформ.

Головний тренер "гірників" Мірча Луческу не став приховувати: його команду чекає важкий матч.
 
"Реал" - це суперклуб, один із грандів європейського футболу, прекрасна організація. Не дуже добре починати боротьбу на груповому етапі поєдинком з таким суперником. У чемпіонаті України ми завжди граємо першим номером, але вже доводили, що вміємо і оборонятися. Хочемо продемонструвати, що є найсильнішою командою східної Європи", - сказав румунський фахівець.
 
Його візаві Рафаель Бенітес, у свою чергу, наполягає, що до віце-чемпіона України слід поставитися серйозно.
 
"Шахтар" - чудова команда з досвідченим тренером, який завжди вичавлює з новачків максимум. Якщо ми поставимося до "Шахтаря" без належної поваги і діятимемо без необхідної концентрації, матч вийде дуже важким. Коли я очолив команду, я казав, що ми будемо намагатися грати в атакуючий футбол, але одночасно додамо в оборонних діях. Таланту нашим гравцям не позичати, і в цьому сенсі їм потрібна деяка свобода. Знайти баланс для досягнення результату непросто, проте як тільки гравці починають розуміти, що потрібно на їх позиції, нас не зупиниш", - заявив наставник "вершкових", який очолив мадридців нинішнім літом.
 
У двох останніх розіграшах Ліги чемпіонів "Шахтар" також стартував у Іспанії, перемігши "Реал Сосьєдад" (2:0) і зігравши по нулях з "Атлетиком" у Більбао. У шести з восьми останніх випадків "гірники" з перемоги починали боротьбу на груповому етапі єврокубків. У семи перших матчах основної сітки Ліги чемпіонів "Шахтар" відсвяткував п'ять перемог. Краще досягнення "помаранчево-чорних" у Лізі чемпіонів - 1/4 фіналу. До цієї стадії вони дійшли у сезоні 2010/2011 років.

"Реал" переміг у всіх домашніх матчах на груповому етапі минулого і позаминулого розіграшу. При цьому у трьох поєдинках мадридці щоразу забивали десять м'ячів. Минулу кампанію "Реал" почав із переконливої домашньої перемоги над швейцарським "Базелем" - 5:1.
 
Поєдинок "Реал" - "Шахтар" обслуговуватимуть арбітри із Хорватії на чолі з Іваном Бебеком.

Початок трансляції на телеканалах "Україна" і "Футбол 1" о 21.45.

В іншому матчі групи А чемпіон Франції "Парі Сен-Жермен" на "Парк-де-Пренс" у Парижі зіграє із шведським "Мальме".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: