Завантаження ...
banner
banner

Вимагала хабар від військового ЗСУ: у Львові затримали лікарку

Вимагала хабар від військового ЗСУ: у Львові затримали лікарку фото

Правоохоронці оголосили підозру 48-річній лікарці-психіатру одного із медичних закладів Львова через вимагання та одержання неправомірної вигоди від військового Збройних сил України. Лікарка вимагала хабар у військовослужбовця за отримання виписного епікризу. Її затримали та помістили під домашній арешт.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.
 

За даними слідства, жінка вимагала та отримала від військового ЗСУ 200 доларів за видачу йому виписного епікризу (висновку лікаря про перебіг хвороби), оскільки останній проходив лікування у вказаному закладі.

Під час проведення обшуку у службовому кабінеті лікаря правоохоронці виявили та вилучили документи, гроші та інші речові докази, що вказують на її причетність до вчинення злочину.

Лікарю повідомили про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди, вчиненого за попередньою змовою групою осіб. Суд обрав їй запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Раніше ми писали, що на львівській митниці викрили незаконну схему розмитнення автомобілів, за якою провезли 47 транспортних засобів без сплати обов’язкових платежів.

Також нагадаємо, що керівництво митного поста «Столичний» Київської митниці систематично вимагало хабарі з імпортерів за безперешкодне оформлення товарів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: