Завантаження ...
banner
banner

Генерал Міллі спрогнозував розвиток подій в Україні взимку

Генерал Міллі спрогнозував розвиток подій в Україні взимку фото

Путін продовжує робити катастрофічні помилки. Російські окупанти тероризують мирних жителів України, однак Путін припустився помилки, почавши повномасштабне вторгнення. Терористичні атаки з боку Росії лише посилюють готовність українців до продовження спротиву окупації.

Загалом Росія вже зазнала поразки в Україні, однак попереду ще багато боїв,  які на початку зими дещо сповільняться. Про це заявив генерал армії США Марк Міллі, його думку цитує сайт Пентагону.

На думку Міллі, російський диктатор Путін у цілому вже зазнав поразки у війні проти України, адже українські воїни блискуче відбили першу атаку на Київ, а згодом "більш ніж встояли" у боях на сході країни та витіснили ворога з окупованого Херсона на півдні.

Однак це не значить, що війна закінчиться завтра: попереду ще багато бойових дій. 

Міллі вважає, що наразі ситуація на фронтах стабілізувалась і найближчим часом змін не буде, хоча окупація  частини української території Росією досі триває.

"З настанням зими все трохи сповільниться через мороз. Тоді з’явиться потенційна можливість для наступу обох сторін у розпал зими через погоду та рельєф місцевості. Тож ми побачимо, що з цим станеться",– зазначив Міллі.

Торкнувся генерал армії США і терористичних методів, до яких вдається РФ, воюючи з цивільними українцями. Він наголосив, що ракетні атаки – це атаки по мирному населенню, і це просто неприйнятно.

"Українські військові… не залежать від цієї енергетичної інфраструктури для проведення військових операцій", – наголосив Міллі на відсутності будь-якого військового сенсу у знищенні цивільної інфраструктури.

Терором, переконаний американський генерал, окупанти намагаються зламати "хребет" та волю українського народу. Але всі побачать, що це "не зламаний хребет, а підвищення рівня стійкості та опору з боку українського народу".

Нагадаємо,ще у вересні міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що втрати окупантів пораненими становлять 100 тис. осіб. Саме тому, вважає посадовець, рішення керівництва РФ про проведення "часткової" мобілізації було очікуваним. При цьому глава оборонного відомства запевнив, що це нічого не змінить для української армії.

А у грудні в Офісі президента України зазначили, що загальні втрати РФ у війні проти України сягають 200 тис. осіб: сюди входять як загиблі, так і скалічені, полонені та зниклі безвісти.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: