Завантаження ...
banner
banner

РФ запустили фейки після візиту Зеленського до США : що саме?

РФ запустили фейки після візиту Зеленського до США : що саме?  фото

Російські пропагандисти запустили нові фейки після зустрічі президентів України та США Володимира Зеленського і Джо Байдена. Пропагандисти запустили хвилю фейків, які стосуються мирних переговорів і поставок озброєння. Про це повідомив Центр протидії дезінформації при РНБО.

Як стверджують ворожі медіа, на прес-конференції після переговорів Байден заявив, що Зеленський відкритий до діалогу про мир з РФ, та український лідер "на знак підтвердження кивнув". "Ця інформація не відповідає дійсності", - наголосили у ЦПД.

Крім того, посол Росії в США Анатолій Антонов назвав "порожнім звуком" висловлювання американської адміністрації щодо відсутності наміру йти на конфронтацію з Москвою. "Під оплески та уїдливі посмішки, по суті, оголошено про необхідність продовження війни за дорученням до повної перемоги над нами", - заявив російський дипломат.

Висловлювання представника РФ є дезінформацією, зазначили у ЦПД. Також у мережі вкотре опублікували відео з нібито переданою Україні західною зброєю, яка, як стверджується, цього разу опинилась у Сирії. "Проте, як уже неодноразово запевняли уповноважені представники української та американської сторін, така інформація не відповідає дійсності", - зазначили у Центрі.

Джерело: aspi.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: