Завантаження ...
banner
banner

Вбиті росією: 19 річну студентку окупанти вбили вибуховою хвилею

Вбиті росією: 19 річну студентку окупанти вбили вибуховою хвилею фото

Єлизавета Чорна загинула в Миколаєві 7 березня 2022 року. Їй було лише 19... Дівчина перебувала вдома, коли Росія завдала удару по місту. Снаряд потрапив у двір, а двері будинку, за якими ховалася дівчина, знесло вибуховою хвилею. Мама дівчини також загинула, а брат та бабуся – отримали поранення.

Єлизавета Чорна – родом з Миколаєва. Закінчила загальноосвітню школу №54 та вступила в Миколаївський національний аграрний університет.

Подруга дитинства Поліна розповіла, що Єлизавету завжди цікавила індустрія краси, вона мріяла мати свій бізнес, великий будинок і надійного чоловіка.

«Вона була дуже доброю та душевною дівчинкою. Мала сильний характер, намагалася всього досягати самостійно. Зустрічалася з хлопцем, вони були дуже гарною парою. Вона просто хотіла бути щасливою дівчиною… Я Єлизавету з поганого боку майже не знала. Вона завжди готова була допомогти – в будь-якій ситуації та в будь-який момент. Після загибелі вона мені дуже часто сниться, ніби ми сидимо та спілкуємося. Не можу повірити, що її не стало», – каже Поліна.

В Єлизавети залишилися батько, брат та бабуся.

❗Підтримати родину можна за номером рахунку:

5457082221074219 Чорний Віталій Васильович, батько

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: