Завантаження ...
banner
banner

Чи буде Україна у новорічну ніч зі світлом?

Чи буде Україна у новорічну ніч зі світлом? фото

Є всі шанси, що Новий рік українці зустрінуть з електрикою у своїх домівках. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Як зазначає прем'єр-міністр, ворог прагне не лише вивести з ладу чергову підстанцію чи лінію електропередач, він передусім націлений сіяти страх та паніку. Але йому це не вдасться.

«Ми віримо в себе, в нашу армію, в наших енергетиків, в наших партнерів. Ми вистоїмо, бо єдині, сильні та мотивовані боротися за рідну землю», – наголосив Денис Шмигаль.

 

«Ми розуміємо, що росія готується продовжити атаки на українську енергосистему. Тож перебуваємо в щоденній готовності до нових масованих обстрілів. Це може статися будь-коли: сьогодні, завтра чи навіть напередодні Нового року. Хочу підкреслити: у разі відсутності обстрілів новорічні свята пройдуть без аварійних відключень», – заявив Шмигаль.«Ми віримо в себе, в нашу армію, в наших енергетиків, в наших партнерів. Ми вистоїмо, бо єдині, сильні та мотивовані боротися за рідну землю», – наголосив Денис Шмигаль.

Нагадаємо, у новорічну ніч в Україні комендантська година не скасовується, а порушниківякі вийдуть на вулицю, перевірятиме поліція.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: