Завантаження ...
banner
banner

Рідні принесли солодощі на могилу хлопчика, якого вбив російський снаряд

Рідні принесли солодощі на могилу хлопчика, якого вбив російський снаряд фото

Рідні 9-річного хлопчика, якого у вересні вбив російський снаряд, принесли кульки та солодощі на йому на могилу. 22 грудня Денис Котелевич із Зеленодольська Дніпропетровської області міг відзначити своє 10-річчя.

Як розповідає "Меморіал.ua", 2012 року Анастасія Колчина народила двох близнюків. Першим на світ з'явився Руслан, а через три хвилини – Денис. Близнюки зростали активними (фото розміщено внизу новини).

Сім'я жила в Зеленодольську, після 24 лютого мама з дітьми ховалися в підвалах, реагували на будь-яку тривогу.

3 вересня близнюки гуляли в сквері з мамою, бабусею та її подругою. Раптом туди і на довколишні вулиці почали прилітати ворожі снаряди. Денис зазнав тяжких поранень, його відвезли до лікарні, але не змогли врятувати.

22 грудня хлопчику мало б виповнитися 10 років. Рідні принесли на могилу хлопчика кульки, солодощі та прикрасили ялинові гілки. Напередодні Дня святого Миколая бабуся віднесла на цвинтар подарунки, а вночі поклала під подушку по шоколадці обом братам.

"Ми до Дені ставимося як до живого. Щоб він не сумував, що забутий", – розповіла бабуся Надія.

Руслан дуже тяжко переживає втрату брата. Постійно просить піти до нього та надсилає собі повідомлення з телефону Дениса.

"Він поки не усвідомив, що залишився сам. Розлючений, нервує, психує", – каже мати Анастасія.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: