Завантаження ...
banner
banner

Воїн примчав із Бахмута до матері у Дніпро через удар по його будинку: подробиці

Воїн примчав із Бахмута до матері у Дніпро через удар по його будинку: подробиці фото

Український військовий Максим Омельяненко приїхав із Бахмута, коли дізнався про ракетний удар по Дніпру. У домі, в який поцілили російські терористи, дивом врятувалася його мати. Про це захисник України повідомив у своєму Instagram.

Він зазначив, що дізнався про те, що рідна людина вижила, завдяки одному з відео, опублікованих у соцмережах..

 

"Через 4 години після вибуху, летячи з Бахмута в Дніпро, на цьому відео я дізнаюся, що, найімовірніше, дивом мама вижила, на шматочку кухні, єдиному вцілілому місці моєї квартири на 9 поверсі, притиснута плитою",  розповів Омельяненко.

 

У коментарях очевидці з місця подій повідомили, що жінка довго махала якоюсь ганчіркою, до неї декілька разів підіймався ДСНС, але чомусь більше години не могли евакуювати. За неї всі переживали і кричали, щоб не рухалась.

Нагадаємо:

– дівчина, яку сфотографули 14 січня 2023 року на руїнах будинку в Дніпрі, незадовго до удару втратила на війні коханого. Під час ракетної атаки окупантів Анастасія Швець дивом вижила;

– внаслідок ракетного удару по Дніпру загинув український тренер з боксу Михайло Кореновський, повідомляє Федерація боксу України. Кореновський був заслуженим тренером України з боксу та старшим тренером збірної Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: