Завантаження ...
banner
banner

Форвард "Баварії" Роберт Левандовскі забив 5 голів за 9 хвилин

Відео.
Нападник мюнхенської "Баварії" Роберт Левандовскі у грі з "Вольфсбургом" у вівторок, 22 вересня, забив п'ять голів між 51-й і 60-й хвилині матчу. У результаті, "Баварія" яка програвалв до цього часу закінчила матч з переможним рахунком 5: 1 і



Нападник мюнхенської "Баварії" Роберт Левандовскі у грі з "Вольфсбургом" у вівторок, 22 вересня, забив п'ять голів між 51-й і 60-й хвилині матчу. У результаті, "Баварія" яка програвали до цього часу закінчила матч з переможним рахунком 5: 1 і вийшла на перше місце в таблиці чемпіонату.
 
Крім цього польський футболіст встановив відразу три рекорди німецької Бундесліги: став першим гравцем, який зумів забити п'ять м'ячів після того, як вийшов на заміну, а також автором самого стрімкого хет-трику - три голи за чотири хвилини, і найшвидшого покеру - чотири голи за шість хвилин.
 
Більше п'яти голів за одну гру в історії Бундесліги зумів забити лише один футболіст - в 1977 році нападник ФК "Кельн" Дітер Мюллер в матчі з бременським Вердером вразив ворота шість разів.

Кращий форвард в історії німецького футболу нападаючий "Баварії" Герд Мюллер зміг забити п'ять голів в одній грі чотири рази на. Останній раз п'ять голів в одному матчі німецького чемпіонату з футболу зумів забити в 1991 році гравець "Дуйсбурга" Міхаель Теннієс.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: