Завантаження ...
banner
banner

Простий електрик Василь, під час трагедії в Броварах, самотужки виніс з палаючого дитсадка 10 діточок

Простий електрик Василь, під час трагедії в Броварах, самотужки виніс з палаючого дитсадка 10 діточок фото

Десятки людей з навколишніх будинків побігли прямо у вогонь рятувати тих, хто був на борту, та дітей з дитячого садочка. До прибуття пожежних вдалося евакуювати кілька десятків дітлахів. Про людей, які допомагали рятувати дітей під час авіакатастрофи у Броварах, написв журналіст Sergii Kostezh.

За словами Сергія, люди кинулися в палаючий дитсадок, наковталися диму, але зробили максимум.

Серед них – Василь Наумлюк, електрик з сусідньої школи. Він бачив на власні очі падіння гелікоптера, і міг би відсиджуватися і далі в своїй битовці, але він побіг сам і потягнув з собою ще кількох чоловіків, разом вони винесли з дитсадка більше 10 дітей в першу хвилину після катастрофи, коли навколо ще горів керосин, а пожежників на місці ще не було.

 

“Ще одні герої – власне пожежники. За словами очевидців, вони приїхали буквально за пару хвилин і одразу взялися до справи. Результат зусиль всіх, хто був поряд і прибув вчасно – серед загиблих станом на зараз лише одна дитина, хоча час був – початок дев’ятої, і дві групи дітей вже були в будівлі дитсадка”, – додає журналіст.

 

Нагадаємо, гвинтокрил ДСНС впав сьогодні вранці у Броварах між дитячим садком та житловим будинком. На місці виникла масштабна пожежа. СБУ розглядає три версії авіакатастрофи у Броварах, в тому числі, умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Рашіе ми писали: У Броварах загинули члени екіпажу Ніжинського спеціального авіаційного загону ДСНС: подробиці

На борту гелікоптера були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, а також державний секретар міністерства Юрій Лубкович. Всі, хто був на борту загинули.

Він міг знімати на телефон як палає садок.

Але він кинувся у полум’я та врятував дітей.


Низький уклін Вам, пане Василь! Ви справжній Герой!

fbgroup.info

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: