Завантаження ...
banner
banner

Тваринки укріпили захист кордону: поблизу Білорусі з’явився "спецпідрозділ бойових бобрів" (Відео)

Тваринки укріпили захист кордону: поблизу Білорусі з’явився "спецпідрозділ бойових бобрів" (Відео) фото

"Бойові" бобри розсташувалися на кордоні з Білоруссю, тварини підсилюють обороноздатність Рівненщини, йдеться в ТСН. Таким чином, на Рівненщині навіть природа сприяє українським військовим, які на цьому відтинку тримають кордон.

Мисливствознавці розповідають, бобри гризуть стовбури дерев і валять їх, перекриваючи шляхи, та риють глибокі канали  в найнесподіваніших місцях. Так тваринки роблять комфортним своє життя, а заодно сприяють обороні кордону. 

Якщо ж ворог надумає сунути, то окрім миттєвої вогневої зустрічі від наших військових і мінних полів, їх ще й чекатимуть сюрпризи від гризунів, кажуть у військовій адміністрації. Природа в обороні України сприяє не лише у цьому, погода дозволила замінувати ще більше територій вздовж білоруського кордону. 

 
 

Також піднявся рівень води і шляхи фактично непрохідні, затоплені канави, ліси, поля. 

Водночас гризуни партизанять здебільшого уночі, розповідають мисливствознавці, їх вже прозвали “спецпідрозділом бойових бобрів”.

 

“Вони копають рови глибиною по пояс, для того, щоб могли собі рухатись по території. Водночас вони надають допомогу нам, ворогам це буде приносити неприємності”, - каже мисливствознавець Руслан.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: