Завантаження ...
banner
banner

Росія готує провокації за участі кримінальних авторитетів — Данілов

Росія готує провокації за участі кримінальних авторитетів — Данілов фото

Російські спецслужби мають наміри організувати провокації за участі українських кримінальних авторитетів для розхитування ситуації всередині країні. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

них зараз відбувається максимальна концентрація, вони (росіяни — ред.) готуються до наступу. Для нас це не є якоюсь несподіванкою. Ми розуміємо, що вони найближчим часом, місяць-півтора, два, може менше, будуть починати свої активні дії. Задіяні всі максимальні ресурси, які в них є на території Російської Федерації. Більше того, я можу сказати, продовжує працювати П’яте управління ФСБ на території нашої країни, мають спробу залучити кримінальних авторитетів, особливо в Харківській області, які на сьогодні перебувають в Об’єднаних Арабських Еміратах. Ми все це відстежуємо", — підкреслив посадовець.

Данілов нагадав усім, хто може бути залученій у планах Кремля, про кримінальну відповідальність за такі дії.

 

"Ситуація в нашій країні знаходиться під контролем. Розуміємо, що задіяв ворог. Найближчим часом можуть бути інформаційні атаки на нашу країну за допомогою тих агентів впливу, які в них, на жаль, є", — зазначив секретар РНБО.

 

Він наголосив, що попри все шанси Росії на перемогу у війні проти України дорівнюють нулю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: