Завантаження ...
banner
banner

Внаслідок ракетного обстрілу Харкова поранено людей

Внаслідок ракетного обстрілу Харкова поранено  людей  фото

Внаслідок сьогоднішніх ракетних ударів по центру Харкова постраждало 5 мирних жителів.

Про це повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов в етері телемарафону "Єдині новини".

"Зокрема, пошкодження отримав охоронець вищого навчального закладу, в центральний корпус якого влучила одна з російських ракет С-300. Він має незначні ушкодження та отримав медичну допомогу на місці", — розповів голова ХОВА.

Ще четверо людей постраждали через влучання ракети біля житлових будинків: 54-річна жінка та троє чоловіків 51, 55 та 58 років. Наразі медики надають їм необхідну допомогу.

За словами Олега Синєгубова, один з житлових будинків, поруч з яким влучила ракета, отримав серйозні ушкодження, в ньому вибиті всі вікна. Рятувальні роботи на місці ще тривають, розбирають завали, аби дізнатися, чи є ще постраждалі.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу, за попередніми даними, з території Бєлгородської області, в історичний центр Харкова влучили дві ракети. Одна розірвалась біля житлового будинку, інша влучила в центральний корпус Харківського національного університету міського господарства.

В будівлі зруйновані дах, п’ятий та четвертий поверхи.

Прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: