Завантаження ...
banner
banner

Росіянка намагалася вбити українку через паспорт

Росіянка намагалася вбити українку через  паспорт фото

Росіянка хотіла привласнити собі чужі документи, позбавивши життя українку.

Поки Сполучені Штати докладають багато зусиль для того, щоб допомогти Україні, росіяни, які проживають в Америці, з не меншою завзятістю намагаються нашкодити українцям. Такий висновок напрошується із судової справи, вердикт щодо якої було винесено минулого четверга в Нью-Йорку.

Цього дня суд визнав росіянку Вікторію Насирову винною в тому, що вона намагалася в далекому 2016 році вбити українку Ольгу Цвік з метою вкрасти її особу, розповідає ВВС News.

Видання зазначає, що у зазначеному році Насирова, якій було 47 років, і Цвік (їй було на той момент на 12 років менше), були в чомусь схожі зовні: у них було темне волосся, однаковий колір шкіри і обидві говорили російською. Можливо, це й підштовхнула зловмисницю до її згубних дій.

Насирова (ліворуч) та Цвік у 2016 році

Намагаючись виконати свій недобрий план, росіянка Насирова прийшла до косметолога Ольги Цвік і пригостила її шматком чізкейка, який містив велику дозу заспокійливого.

Спочатку вона з’їла два шматочки сама, а третій, отруєний, запропонувала Цвік. Коли косметолог-українка спробувала отруєне російське частування, її почало нудити, і жінка прилягла.

"Перед тим, як Цвік знепритомніла, вона побачила, що підсудна ходила її кімнатою", — заявила в суді Мелінда Кац, прокурор округу Квінс.

Наступного дня подруга Ольги знайшла її непритомною і переодягнутою в мереживну білизну. При цьому по кімнаті були розкидані пігулки – так у голлівудських фільмах створюють враження, що людина намагалася вчинити самогубство.

Проте, українка Ольга Цвік вижила, але коли повернулася з лікарні, то виявила, що у неї вкрали паспорт громадянки України та дозвіл на роботу в США. Крім того, зникли коштовності та близько 4000 доларів готівкою.

Вона написала заяву до поліції та передала правоохоронцям залишки десерту, який приносила росіянка – у ньому було виявлено феназеп, сильний заспокійливий засіб.

Розглянувши всі деталі справи, суд присяжних визнав Насирову винною у спробі вбивства людини.

"Присяжні побачили в діях підсудної обман та злочинну схему ", — заявила прокурор Мелінда Кац.

Насировій загрожує до 25 років за ґратами, але точний термін ув’язнення буде визначено наступного місяця.

У ході слухань було з’ясовано, що у росіянки вже не вперше виникають проблеми із законом: у 2015 році Інтерпол видав припис до її арешту за вбивство жінки в росії та розкрадання її заощаджень. Також Насирову звинувачують у зберіганні наркотиків та пограбуванні чоловіків, яких вона зустрічала на сайтах знайомств.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: