Завантаження ...
banner
banner

Популярність польської мови дуже зросла серед українців: вони автивно почали її вивчати

Популярність польської мови дуже зросла серед українців: вони автивно почали її вивчати  фото

Українці у Польщі активно вчать мову, готуються до вступу в польські виші. За останній рік репетиторів із польської мови стали шукати частіше. Попит запитів від українців, які перебувають у Польщі, зріс у 2,4 раза порівняно з 2021 роком. Більшість із них припадали саме на пошук репетитора з польської мови та на репетиторів зі шкільних предметів для дітей.

Як показують результати сервісу BUKI:

майже чверть запитів припадає на пошук репетиторів для початківців;
кожен шостий шукає вчителя для покращення розмовних навичок;
кожен десятий шукає з польської для дітей.

Також суттєво збільшилась кількість охочих навчатись у польських ВНЗ. Якщо у 2021 році 11% всіх запитів припадало на пошук репетитора для підготовки до вступу, то зараз цей показник уже перевищив 16% і продовжує зростати.

Попит на репетиторів, що спеціалізуються на підготовці до співбесіди на карту поляка, зріс на 170%, а помічників для підготовки до співбесіди в посольстві стали шукати майже вдвічі частіше.

За даними міжнародного рейтингу знання англійської мови EF English Proficiency Index, рівень володіння нею значно підвищився. За рік Україна піднялась на п’ять сходинок і посіла 35 місце у світі. 

За останній рік репетиторів із польської мови стали шукати частіше. Попит запитів від українців, які перебувають у Польщі, зріс у 2,4 раза порівняно з 2021 роком. Більшість із них припадали саме на пошук репетитора з польської мови та на репетиторів зі шкільних предметів для дітей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: