Завантаження ...
banner
banner

«Укрпошта» вводить в обіг марку «ПТН ПНХ!»

«Укрпошта» вводить в обіг марку «ПТН ПНХ!» фото

«Укрпошта» анонсувала випуск 24 лютого поштової марки «ПТН ПНХ!». Марку присвячено річниці повномасштабної війни Росії проти України. 2022 став для України роком тривожних ночей та болісних втрат, роком запеклої боротьби та сміливості. Нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто придбає марку «ПТН ПНХ!» стає учасником благодійного проєкту. Про це повідомляє пресслужба «Укрпошти».

«На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області»,- йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто придбає марку «ПТН ПНХ!» стає учасником благодійного проєкту.

Тираж поштової марки – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Вартість маркового аркуша – 180 грн., з яких 42 грн. – благодійний внесок.

До марок також буде випущено конверт «Перший день», художній конверт, картку, а також тематичний світшот.

Придбати поштовий випуск «ПТН ПНХ!» можна у відділеннях «Укрпошти» та на офіційних магазинах Укрпошти на маркетплейсах, починаючи з 24 лютого. Оформити передзамовлення можна, починаючи з 20 лютого, в офіційному онлайн-магазині Укрпошти.

На передзамовлення діють обмеження до 10 поштових марок на одне замовлення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: