Завантаження ...
banner
banner

Лютий донат від лютих українців

Лютий донат від лютих українців фото

Українцям пропонують задонатити 300 гривень на дрони-розвідники "ЧАКЛУН".  Серед усіх, хто пожертвує гроші, розіграють пам'ятні монети та колекційні банкноти з підписами Володимира Зеленського, Валерія Залужного, Олександра Сирського, Миколу Олещука, Дениса Шмигаля, Руслана Стефанчука та Андрія Пишного.

Зібрані кошти будуть перераховані через платформу UNITED24 на купівлю для ЗСУ 10 безпілотних комплексів "ЧАКЛУН" вартістю 1032000 грн кожен.  "ЧАКЛУН" – це дрон-розвідник українського виробництва.  Він легкий у використанні, придатний до ручного запуску та ремонту у польових умовах.  У кожен комплекс входять 5 дронів, які здатні перебувати в повітрі 60 хвилин і літати на відстань до 100 км.

Серед учасників збору розіграють чотири набори монет "Державні символи України": "Наш герб", "Наш стяг" та "Наш гімн" з підписами Президента Володимира Зеленського, Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука;  13 срібних монет "Архістратиг Михайло" з підписами одного з командувачів Збройних сил України: Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, Командувача Сухопутними військами ЗСУ Олександра Сирського, Командувача Повітряними силами ЗСУ Миколи Олещука.  А також 7 банкнот номіналом 100 грн.  з унікальними серійними номерами та підписом Голови Національного банку України Андрія Пишного

"Минув рік з початку повномасштабної війни, мета якої — знищити Україну. Але Збройні Сили на фронті дають гідну відсіч цим низинним планам ворога, а все українське суспільство — спільно допомагає нашій армії. Щодня ми подумки з українськими захисниками та захисниками міркуємо, як ще можемо допомогти нашим героям?І сьогодні я радий оголосити про ініціативу, організовану Національним банком.Ми запрошуємо кожного приєднатися до благодійного збору коштів і зробити #лютійдонат. . Щоб підтримати нашу благодійну акцію, ми підготували справді цікаві, цінні та неординарні подарунки", 

– сказав Голова Національного банку України Андрій Пишний.

Щоб взяти участь у розіграші, перекажіть кратну суму 300. Кількість внесків від одного учасника необмежена, а кожен внесок у сумі 300 грн збільшує шанси на виграш.

Усі пожертвування одразу потрапляють на спеціальний рахунок НБУ для потреб ЗСУ.

Збір триватиме з 24 лютого до 5 березня 2023 року. НБУ і партнер проекту ПриватБанк оберуть переможців до 15 березня 2023 року за допомогою сервісу RANDOM.ORG і оголосять їх у прямому ефірі на YouTube-каналі НБУ.

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: