Завантаження ...
banner
banner

Росія продовжує бомбардування Сирії

Відео.
Росія знову застосувала авіацію і нанесла серію потужних авіаударів у Сирії у районах Ахрар аль-Шам і Джиср-аш-Шугур. Про це повідомляє The Independent із посиланням на власні джерела

Росія знову застосувала авіацію і нанесла серію потужних авіаударів у Сирії у районах Ахрар аль-Шам і Джиср-аш-Шугур. Про це повідомляє The Independent із посиланням на власні джерела, передає ТСН. РФ продовжує наполягати, що вона єдина проводить легітимну військову операцію у Сирії на прохання влади цієї країни.

Загалом від ряду авіаударів у Сирії потерпають чотири міста: Аль-Латаміна, Ідліб, Ахрар аль-Шам та Джиср-аш-Шугур.

Опозиційні сили у Сирії повідомили, що від другої хвилі бомбардувань російської авіації по місту Джиср-еш-Шугур постраждали як мінімум п'ятеро осіб. Наразі надходять суперечливі свідчення щодо долі постраждалих – у ЗМІ повідомляють, що вони загинули або отримали поранення, пише ТСН із посиланням на The Telegraph.

Так, новинні сайти Сирії повідомляють, що авіація Росії чотири рази била по штаб-квартирах "Армії Завоювання", опозиційній до режиму Башара Асада, які розміщені у Джиср-еш-Шугур та Джабалі Аль-Завії.
 
Один з членів  "Армії Завоювання" прокоментував у Twitter обстріли РФ як "альянс російських свиней розпочав діяти, знищивши мечеть у Джиср-еш-Шугур". 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: