Завантаження ...
banner
banner

Киянин придбав хліб із "сюрпризом": мертва миша в подарунок. Фото

Киянин придбав хліб із "сюрпризом": мертва миша в подарунок. Фото фото

У київському супермаркеті покупець виявив досить неочікуване доповнення в упаковці з білим хлібом. У пакеті з хлібом була ... мертва миша. Як там опинився гризун, невідомо. Фото з цією "красунею" було опубліковано в соцмережах.

На опублікованому в мережі знімку можна побачити, що покупець тримає в руці упаковку із хлібом. Під плівкою знаходиться миша, очевидно, вже мертва. Де, коли було зроблено фото та як на таке "доповнення" відреагували продавці магазину, не повідомлялось.

 

"Купуєш хліб, а там подарунок", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Київській області за два дні троє дітей загинули від отруєння грибами. У п'ятницю, 2 вересня, не стало 4-річного Матвія, а напередодні померли дві його сестри – 9-річна Ліза та 18-річна Катерина.

Правоохоронці Києва викрили 43-річного підприємця, якого підозрюють у виготовлені та постачання небезпечних продуктів харчування військовим. Загалом зловмисник продав військовим частинам Нацгвардії України "товар" на суму понад 9,1 млн грн.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві зафіксували випадки захворювання на гостру кишкову інфекцію. Громадянам стало зле після вживання готової продукції, зокрема тостів із червоною рибою, в столичному закладі громадського харчування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: