Завантаження ...
banner
banner

У Росії чоловік написав донос на дитячий садок через райдужні лавки

У Росії чоловік написав донос на дитячий садок через райдужні лавки фото

У Ставропольському краї Росії чоловік написав донос на дитячий садок через райдужні лавки. Тепер заклад перевіряють на пропаганду ЛГБТ. Про це повідомляє Telegram-канал "Обережно, новини". Донос у поліцію написав житель Єсентуків 65-річний Микола Г. Детальніше - у матеріалі

Чоловік йшов містом і помітив на вулиці Долина Роз дошкільний заклад. Пенсіонеру не сподобалися різнокольорові ворота та лавочки на території дитсадка "Зоряночка".

Більш того, вони нагадали Миколі кольори ЛГБТ, і громадянин поспішив написати відповідну заяву силовикам. Наразі дитячий садок перевіряють на пропаганду.

Нагадаємо, у Росії планують запровадити кримінальне покарання за пропаганду нетрадиційних сексуальних стосунків. Гей-клуби у разі ухвалення цього законопроєкту змушені будуть закритися або перейти в підпілля.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Держдумі знайшли причину виникнення в Росії представників ЛГБТ-спільноти. Виявилося, вся справа у популярному на початку 2000-х гурті "Тату". Як заявила депутатка Тетяна Буцька, до появи Юлії Волкової та Олени Катіної на сцені росіянам навіть "не спадало на думку, що дівчинка може бути з дівчинкою".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: