Завантаження ...
banner
banner

Внаслідок нічної атаки дронами на Київщині є загиблі і поранені

Внаслідок нічної атаки дронами на Київщині є загиблі і поранені  фото

В ніч, з 21 на 22 березня у м. Ржищів Київської області, внаслідок атаки РФ, частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею. Про це повідомили в ДСНС. О 06:50 пожежі ліквідовано на площі 330 кв.м. Більше інформації - у матеріалі

Станом на 07:00 загинуло 3 людей, травмовано 2 людей та врятовано одну людину. Ймовірно під завалами перебуває 4 людини.

Раніше в Київській обласній військовій адміністрації зранку 22 березня повідомили, що внаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об'єкт. Тоді було відомо про 3 загиблих і 7 поранених. Інформація уточнюється.

"На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога. Станом на 05:50 пожежу локалізовано. На місці працюють рятувальники", — йдеться у повідомленні.

Вночі у Києві та області лунала повітряна тривога, було чути роботу ППО. У Київській обласній військовій адміністрації повідомили про роботу ППО в області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: