Завантаження ...
banner
banner

У Криму зламали радіостанції і запустили попередження про ймовірну евакуацію

У Криму зламали радіостанції і запустили попередження про ймовірну евакуацію фото

На радіостанціях, які транслюють сигнал на території тимчасово окупованого українського Криму, сьогодні з ранку 22 березня звучало повідомлення про можливу атаку на Кримський міст. Також йшлося про запуск поромної переправи у разі переривання сполучення з материковою частиною держави-окупанта. Російські загарбники заявили про злом. Детальніше - у матеріалі

Окупанти після нічної "бавовни" у тимчасово окупованому Севастополі та ранкових повідомленнях в ефірі російських радіостанцій запевняють, що у Криму "все спокійно". Про це пишуть кримські пабліки".

"У разі непередбачених обставин і відсутності належного сполучення з материковою частиною Російської Федерації буде організовано евакуаційну поромну переправу. Бережіть себе і своїх близьких. Уряд Крим тримає ситуацію під контролем", – зазначено у повідомленні, яке прозвучало сьогодні в ефірі радіостанцій окупованого Росією українського Криму.

Загарбники одразу ж заявили про злам радіостанцій.

"Кілька кримських радіостанцій зламали. "Йде відключення передавачів і усунення причин злому", – повідомив радник голови РК Крючков. Всі повідомлення, що транслюються в ефірі, неправдиві", – наввипередки повідомляють ресурси окупантів.

Також загарбники заявили про "успішне відбиття атаки безпілотників на Севастополь" і заговорили про "інформаційну атаку" України.

 

"Класична тактика: не вдалася атака в реальності, ну хоч людей залякаємо. Надходять повідомлення про перехоплення радіосигналу то однієї, то іншої радіостанцій. Поширюється інформація про евакуацію з півострова за допомогою поромних переправ та інша маячня. Звичайно це брехня. У разі реальної небезпеки – повідомлення будуть йти по ВСІХ каналах одночасно. І головне: по вуличних системах оповіщення, які зламати неможливо, тому що вони аналогові. У місті все спокійно", – заявив гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Развожаєв.

 

Окупанти з усіх сил намагаються переконати кримчан, що "все спокійно".

"У Криму та в Севастополі все спокійно! Кілька радіоканалів зламані Україною, ніякої евакуації немає і ніколи не буде! Довіряйте лише перевіреним джерелам інформації!" – заявляють загарбники.

Нагадаємо, 22 березня у Севастополі вранці пролунали вибухи. Окупанти одразу поскаржилися на атаку морських дронів.

Очевидці повідомляють, що після вибухів рейд у Севастопольській бухті перекрили. Також наголошується, що сильні вибухи були чутні з Південного та Північного молів (гідротехнічна огороджувальна споруда для захисту акваторії порту від хвиль).

Окупанти заявили про "роботу ППО". Однак у мережі з'явилися кадри із камер відеоспостереження, на яких зафіксовано, що відбувалося у Севастополі. Вибух був такої сили, що в центрі окупованого міста затремтіли вікна та спрацювали автосигналізації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: