Завантаження ...
banner
banner

Україна повернула тіла ще 83 загиблих військових

Україна повернула тіла ще 83 загиблих військових фото

24 березня Україна повернула тіла ще 83 загиблих військових з тимчасово окупованих РФ територій. Про це повідомляє Міністерство реінтеграції.

"Сьогодні вдалося повернути додому тіла 83 загиблих українських військових. Передача тіл з тимчасово окупованих територій України відбулася за сприяння Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти при Мінреінтеграції у співпраці з силовими структурами", — ідеться у повідомленні.

Передача тіл загиблих здійснюється відповідно до норм Женевської конвенції.

 

Працює гаряча лінія Уповноваженого зі зниклих безвісти: 0 800 339 247. Повідомити про зниклих також можна особисто Уповноваженому за телефоном: (099) 792-01-26. У вихідні можете надсилати повідомлення у Viber і Telegram на номер: (095) 896-04-21.

 

Раніше, 10 лютого, в Україну повернули тіла 61 загиблого військового. Тоді уповноважений із питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко повідомив, що на той час Офісу Уповноваженого вдалося повернути 888 загиблих військовослужбовців.

"Загалом від початку роботи Офісу Уповноваженого вдалося повернути рідним тіла 888 оборонців, які віддали своє життя за майбутнє України", — зазначив тоді Котенко.

Перед тим передача тіл загиблих військових відбулась 27 грудня 2022 року. Тоді Україні передали 42 полеглих захисників. Про це повідомляли у Мінреінтеграції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: