Завантаження ...
banner
banner

У тимчасово окупованому Маріуполі партизани підірвали авто "начальника поліції"

У тимчасово окупованому Маріуполі партизани підірвали авто "начальника поліції" фото

У Маріуполі, сьогодні вранці 27 березня, пролунав вибух. Не пощастило автомобілю російського військовослужбовця, одного з командирів окупантів Михайла Москвина, який обіймав незаконну посаду начальника "поліції" противника. Більше інформації - у матеріалі

Російські джерела стверджують, що сам Москвин нібито вижив, але отримав контузію, тому що в момент детонації перебував неподалік транспортного засобу. Як зазначила в Telegram пресслужба Маріупольської міської ради, цей інцидент пов'язаний із діяльністю українських партизанів (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Бавовна" відвідала район ринку Бахчиванджі (Приморський район, проспект Будівельників) о 8:07 понеділка.

Вибух у Маріуполі

Ринок Застава (інша назва ринок Бахчиванджі) у Маріуполі

"Маріупольський опір завдав удару в окупованому Маріуполі, підірвавши автомобіль одного з топ-військових. Подробиці згодом", – повідомив законний мер українського міста Вадим Бойченко.

У мережі з'явилося відео, яке було зняте після вибуху. В інтернеті озвучили версію, що командир окупантів нібито не пережив інцидент і став "двохсотим".

Однак пропагандистські російські паблики стверджують: на Москвина було скоєно "замах" і він ще живий. Мовляв, машина окупанта вибухнула "за декілька метрів від нього".

Окупанта Москвина поранено

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– Раніше радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що окупанти продовжують відновлювати роботу маріупольського порту. Росіяни підняли з дна моря два крани, щоб розчистити акваторію. Це в перспективі дасть змогу відновити повноцінне судноплавство.

– Загарбники перетворюють Маріуполь на військову базу. На території зруйнованого металокомбінату "Азовсталь" загарбники облаштували майданчик для вертольотів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: