Завантаження ...
banner
banner

Окупанти намагаються оточити Бахмут: яка зараз ситуація?

Окупанти намагаються оточити Бахмут: яка зараз ситуація?  фото

У районі Бахмута Донецької області Сили оборони України мужньо протистоять переважаючому за кількістю противнику. Головне завдання зараз: виснаження російських окупаційних сил і завдавання ворогові втрат. Це допоможе нашим ЗСУ перейти в контрнаступ. Командувач Сухопутних військ ЗС України Олександр Сирський розповів про ситуацію. Читайте про це у матеріалі

Окупанти все ще намагаються оточити місто та концентрують на Бахмутському напрямку свої головні зусилля.

"Запорукою успіху кожного командира є його постійна робота в підлеглих підрозділах. Це дає змогу ефективно застосовувати їх на полі бою та своєчасно виконувати поставлені бойові завдання. Під час мого перебування у військах спільно з командирами ми погоджуємо плани, які матимуть реальний результат не на карті, а на полі бою", – зазначив Сирський і поділився кадрами свого нещодавнього візиту в район Бахмута.

Він наголосив: "Коли ворог переважає кількісно, бути пліч-о-пліч зі своїми воїнами – для мене справа честі".

За словами командувача, утримувати фортецю Бахмут усупереч різним термінам і прогнозам вдалося завдяки героїзму та професійності захисників, ефективному використанню маневру й можливостей зброї.

 

"Знання ворога і самого себе відкриває шлях перемоги. Тому ми ретельно вивчаємо його вразливості, щоб ефективно застосовувати наші сили. Успішна стратегія завжди полягає у вмінні звертати собі на користь будь-яку ситуацію", – заявив генерал-полковник.

 

Як писав OBOZREVATEL:

– У звіті за 26 березня Інститут вивчення війни заявив, що в Бахмуті в межах міста загарбники досягли незначних успіхів. Російська сторона стверджує, що найманці приватної військової компанії "Вагнер" нібито зачистили територію Артемівського заводу з обробки металів (АЗОМ) на півночі населеного пункту.

– На думку Інституту вивчення війни, атака окупантів на Бахмут досягає точки кульмінації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: