Завантаження ...
banner

П’яний батюшка УПЦ МП намагався прорватися до Києва (Відео)

П’яний батюшка УПЦ МП намагався прорватися до Києва (Відео) фото

Українські прикордонники зупинили п'яного священника УПЦ МП на в'їзді до Києва. Батюшка не мав при собі документів, але поводився зухвало і спілкувався з правоохоронцями жаргоном. Відповідне відео дивіться у матеріалі. На кадрах чутно, як п'яний водій матюкається та намагається принижувати прикордонників

"Хто дозволив мої документи дивитися без мого дозволу? Охр***ти! Ви що, рамси поплутали? Нуль! Ти "zero"! Все життя дро***", – кричав він.

Як зауважили в ДПСУ, священник мав при собі лише документи, видані на невідому особу у тимчасово окупованому Криму та на території РФ, тоді як водійського посвідчення не було взагалі.

 
 

Нагадаємо: колишній намісник Києво-Печерської лаври від УПЦ МП митрополит Павло на тлі виселення зі святині вибухнув погрозами та прокльонами на адресу президента України Володимира Зеленського. Він "гарантував", що Бог не простить лідеру держави вигнання Московської церкви.

"Вони скрізь розповідають, що я поїду. Ні! Я не поїду до останнього із вас, поки похороню всіх!" – вибухнув погрозами священнослужитель.

Відео Espreso.TV

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: