Завантаження ...
banner
banner

Собачий патруль: 11 собак-саперів від Нідерландів

Собачий патруль: 11 собак-саперів від Нідерландів фото

31 березня до Кіногологічного центру поліції Київщини прибули 11 службових собак завдяки зусиллям благодійного фонду Говарда Баффета. Вони допоможуть нашим захисникам у виявленні незаконного переміщення, зберігання вибухових речовин, зброї та боєприпасів, у розмінуванні тощо. За даними поліції Київської області, були отримані німецькі вівчарки та бельгійські вівчарки малинуа.

Цього разу, крім бельгійських вівчарок малинау, було передано також дві німецькі вівчарки. Усі тварини пройшли початковий курс навчання у Нідерландах, де їх підготували до виявлення вибухових речовин та зброї.

Андрій Нєбітов, керівник поліції Київської області, підкреслив, що з минулого року правоохоронці тісно співпрацюють з провідними кінологічними центрами Європи, завдяки підтримці фонду Говарда Баффета.

Після проходження навчання ці вівчарки будуть задіяні у спеціальних операціях поліції в Київській області та на прифронтових територіях. Вони нададуть допомогу силовим структурам у виявленні незаконного переміщення та зберігання вибухових речовин, а також зброї та боєприпасів, а також допоможуть у розмінуванні.

Захисники познайомились із собаками. Джерело: Поліція Київської області

Поліція Києва отримала 11 службових собак. Джерело: Поліція Київської області

11 службових собак прибули до Кінологічного центру поліції Київщини. Джерело: Поліція Київської області

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Збройних силах України спільно несуть службу кінолог Леонід Левченко та його чотирилапий помічник-сапер пес Алмаз. Тварина та військова беруть участь у розмінуванні Київської області та іноді знаходять до 200 вибухонебезпечних предметів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: