Завантаження ...
banner
banner

Ізраїль мобілізується: подробиці

Ізраїль мобілізується: подробиці фото

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу розпорядився мобілізувати поліцейські та армійські резерви. За даними France24, це сталося після того, як унаслідок нападів на Західному березі Йордану та в Тель-Авіві загинули троє людей, у тому числі італійський турист. Детальніше читайте у матеріалі.

В офісі глави уряду заявили, що Нетаньягу "дав вказівку ізраїльській поліції мобілізувати всі резервні підрозділи прикордонної поліції та наказав Армії оборони Ізраїлю мобілізувати додаткові сили”.

Атаки відбулися після того, як Ізраїль завдав повітряних ударів і артилерійського обстрілу у відповідь на ракетний обстріл із Сектора Гази та Лівану. Армія заявила, що Ізраїль "вдарив по цілях, включаючи інфраструктуру, що належать терористичній організації ХАМАС на півдні Лівану".

Раніше стало відомо, що у п’ятницю, 7 квітня, загинули дві ізраїльтянки, ще одна жінка зазнала тяжких поранень внаслідок стрілянини по цивільному автомобілю на Західному березі Йордану. Згодом надійшло повідомлення про одного загиблого, кількох поранених унаслідок двох терактів у Тель-Авіві.

Раніше Ізраїль заявив, що завдав авіаудар по сирійському військовому комплексу, радіолокаційних системах та артилерійських постах у відповідь на ракети, випущені з території Сирії. Так, Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила, що почала завдавати ударів по цілях на сирійській території після того, як у суботу ввечері за місцевим часом із Сирії у бік Ізраїлю було випущено три ракети, одна з яких впала на півдні Голанських висот. Зокрема, цілями ізраїльських військових стали радіолокаційні системи та артилерійські позиції.

Раніше повідомлялося, що північні прикордонні райони Ізраїлю зазнали масованого ракетного обстрілу з території Лівану.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: