Завантаження ...
banner
banner

Перемога, як шанс. Сьогодні збірна України зіграє проти Македонії у відборі на Євро-2016

В рамках передостаннього туру кваліфікаційного раунду континентальної першості українська національна команда о 21.45 за київським часом проведе виїзний поєдинок зі збірною Македонії

В рамках передостаннього туру кваліфікаційного раунду континентальної першості українська національна команда о 21.45 за київським часом проведе виїзний поєдинок зі збірною Македонії. Про це повідомляє Новое время

Пряма трансляція доступна на телеканалах Україна і Футбол 1.
 
Для збереження шансів вийти у фінальну частину Євро-2016 напряму жовто-синім обов'язково потрібно перемагати македонців. Україна вже не втратить необхідну для цього третю позицію, і результат зустрічі з балканської збірної не буде враховуватися в боротьбі серед третіх команд у групах, однак будь-яка втрата очок у Скоп'є зробить Македонію п'ятою в групі. У такій ситуації підопічні Фоменка позбудуться трьох балів, здобутих в іграх із Люксембургом - саме він у такому випадку опиниться на дні таблиці в секстеті.

Попередні матчі. Україна демонструє кращу форму, адже у вересні була обіграна Білорусь (3:1), після чого в матчі проти Словаччини зафіксована нічия (0:0). Колектив Друловіча в першому місяці осені поступився Люксембургу (0:1) та Іспанії (0:1).
 
Кадрова ситуація. У складі жовто-синіх не варто очікувати травмованого півзахисника Максима Малишева. Також під питанням з тієї ж причини участь його колеги по амплуа Дениса Гармаша і воротаря Дениса Бойка. У Македонії не зіграють захисник Александар Дамчевскі, а також нападник Йован Костовскі.

Орієнтовні склади:
Македонія: Пачовскі, Брдаровскі, Шиков, Мойсов, Жута, Петровіч, Алімі, Абдулрахман, Хасані, Трічковскі, Трайковскі
Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Рибалка, Ротань, Степаненко, Ярмоленко, Коноплянка, Селезньов
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: