Завантаження ...
banner

Путін перевів на московський час тимчасово окуповані території: подробиці

Путін перевів на московський час тимчасово окуповані території: подробиці фото

Воєнний злочинець володимир путін видав указ про переведення тимчасово окупованих територій України на московський час. У документі терориста йдеться про Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області.

Так диктатор сподівається сепарувати тимчасово захоплені території України. Про черговий злочин Путіна пишуть кремлівські пропагандистські ЗМІ.

Держава-терорист РФ унаслідок геноцидної та кривавої війни тимчасово захопила території чотирьох областей України, а мешканці цих регіонів у результаті стали заручниками росіян.

Окрім примусової паспортизації, неадекватної пропаганди та утисків прав мирних жителів росіяни тепер взялися "русифікувати" час.

Згідно з указом диктатора, тимчасово окуповані території Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей тепер житимуть за московським часом. Це передбачає відмову від переведення годинника на зимовий час.

Нагадаємо, російські воєнні злочинці продовжують примусову паспортизацію населення на тимчасово окупованих територіях України. Терористи фактично зробили сотні тисяч українців заручниками і наразі забороняють їм залишати захоплені території.

Раніше повідомлялося, що російські терористи продовжують займатися пограбуванням та мародерством на тимчасово окупованих територіях України. У Новокаховському районі Херсонської області росіяни крадуть навіть мастило з електротрансформаторів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, українські військові бачать ознаки так званого жесту доброї волі окупантів, які розосередилися на тимчасово захопленій частині Херсонської області. Солдати ворожої армії намагаються там пакувати вкрадені в українців речі та відправляти їх до Росії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: