Завантаження ...
banner
banner

Генсек НАТО прибув з візитом до Києва

Генсек НАТО прибув з візитом до Києва фото

Сьогодні, 20 квітня генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг прибув з візитом до Києва. Глава Альянсу вшанував пам'ять загиблих українських воїнів на Михайлівській площі у центрі Києва.

Столтенберг вшанував загиблих захисників самотійно, без представників української влади. Поруч із генсеком НАТО перебували лише представники служби охорони та почесна варта українських військових. Про це повідомляє The Kyiv Independent у Twitter

Варто зазначити, що ключовою метою візиту Столтенберга в Україну є переговори з вищим керівництвом країни. Зокрема, генсек НАТО проведе офіційну зустріч із президентом нашої країни Володимиром Зеленським.

Наразі достовірно невідомо, про що говоритимуть український президент та генсек військового блоку. Втім, очікуваними темами під час переговорів стануть продовження підтримки України у війні проти РФ та, ймовірно, саміт НАТО у Вільнюсі, який відбудеться 11-12 липня. На цьому саміті Україна очікує на обговорення руху нашої держави до членства в Альянсі.

Цікаво, що візит Столтенберга відбувся напередодні засідання міністрів оборони країн-партнерів щодо військової допомоги у форматі "Рамштайн".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: