Завантаження ...
banner
banner

Сьогодні українці вперше святкують День захисника України

У середу, 14 жовтня, вперше на державному рівні відзначається День захисника України. Свято встановлено з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог Українського народу


У середу, 14 жовтня, вперше на державному рівні відзначається День захисника України. Свято встановлено з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.  У цьому році воно проходить під гаслом "Сила нескорених". 

"Це свято засноване в нелегкі часи для вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України", - заявив раніше президент України Петро Порошенко.

День захисника України оголошено офіційним вихідним. Також на адміністративних будівлях і приміщеннях громадських організацій будуть вивішені державні прапори. У містах і населених пунктах України відбудуться урочисті та святкові заходи.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: