Завантаження ...
banner

У Повітряних силах назвали головні цілі російських атак: подробиці

У Повітряних силах назвали головні цілі російських атак: подробиці фото

Загарбники комбінують різні засоби ураження. Російська Федерація не змінювала свою тактику щодо ракетних ударів по Україні. Основними цілями ворога залишаються військові, інфраструктурі об'єкти, оборонні підприємства та військова техніка. Про це в коментарі РБК-Україна повідомив речник Командування Повітряних сил Юрій Ігнат.

Він називає "хибними" твердження, що окупаційна армія змінила свою тактику. Адже вона в них незмінна - це комбінація різних засобів ураження, щоб розсередити увагу протиповітряної оборони України.

"Можна говорити про зміну вектору атак, інтенсивності, характеру цілей", - наголосив він.

За його словами, зараз у росіян є визначені цілі, у кожної свій пріоритет. Йдеться про військові об'єкти, об'єкти критичної інфраструктури, важливі стратегічні об’єкти, оборонні підприємства, склади, скупчення військ і особливо, західна техніка і боєприпаси.

Нагадаємо, вночі проти 19 травня окупаційна армія РФ завдала масованого удару по Україні.

Росіяни атакували з північного та південно-східного напрямків ударними дронами "Shahed-136/131" та крилатими ракетами "Калібр" з кораблів у Чорному морі. Зафіксовано пуски 22 дронів та шести "Калібрів". Сили ППО збили 16 безпілотників та три "Калібри".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: