Завантаження ...
banner

Перформанс від української супермоделі Аліни Байкової на Каннському кінофестивалі: "Fuck you Putin"

Перформанс від української супермоделі Аліни Байкової на Каннському кінофестивалі: "Fuck you Putin" фото

Українська супермодель Аліна Байкова влаштувала акцію на Каннському кінофестивалі, аби привернути увагу до війни в Україні. Дівчина вийшла на червону доріжку у футболці з написом "Fuck you Putin". Якою була реакція на такі дії? Читайте у матеріалі.

Одяг дівчини був у кольорах українського прапора, образ вона доповнила прикрасами. Коли Байкова намагалася зняти пальто, аби всі могли побачити її звернення до російського диктатора, модель одразу обступили охоронці.

Аліна Байкова влаштувала акцію протесту. Джерело: Nadya Rudenko

Вони змушували українку прикрити напис на футболці, намагалися застібнути її верхній одяг та усіляко затуляли собою дівчину, аби інші гості не бачили, у чому вона вдягнена.

Охоронці обступили дівчину.

Охоронці змушували модель застібнути пальто.

Охоронці не давали Аліні вільно пройти доріжкою та позувати перед камерами, через що їй доводилося кілька разів повністю застібати пальто. Попри це, вона не полишала спроб донести світові своє послання.

Байковій довелося ховати футболку.

Відомо, що перформанс Байкова влаштувала під час прем'єри фільму Кена Лоуча "Старий дуб". А дії охорони повʼязані з тим, що на кінофестивалі заборонили будь-які протести. 

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше ще одна українка влаштувала драматичний протест проти російської агресії на червоній доріжці Каннського кінофестивалю.

Перед показом фільму "Кислота" французького режисера Жюста Філіппо українська блогерка та фітнес-тренерка Ілона Чернобай вийшла до фотографів і облилася штучною кровʼю, після чого її грубо вивели.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: