Завантаження ...
banner
banner

Під Мелітополем окупанти риють братські могили, щоб приховати свої втрати у війні

Під Мелітополем окупанти риють братські могили, щоб приховати свої втрати у війні фото

Російська терористична армія зазнає величезних людських втрат на Запорізькому напрямку. Проте трупи своїх солдатів країна-агресор не відправляє назад додому, а намагається закопати в братських могилах.

Такі випадки помічено поблизу тимчасово окупованого Мелітополя. Про це в ефірі національного телемарафону розповів мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Для приховання реальної цифри загиблих на Запоріжжі російські окупанти риють братські могили.

За словами Федорова, одна з таких могил вирита між Токмаком та Молочанськом. Туди російські окупанти вантажівками звозять трупи, щоб не псувати статистику втрат.

Окупанти намагаються приховати свої втрати. Джерело: DeepState

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області продовжується ефектна робота українських партизанів, які невпинно нагадують російським загарбникам, що вони тут ненадовго. У найбільш населених та людних місцях міста невідомі патріоти України розклеїли листівки зі зверненням до армії РФ.

Раніше повідомлялося, що в Мелітополі викрили трьох зрадників, які зливали окупантам дані про українських патріотів. Мисливців за патріотами викрили завдяки зусиллям "Кібер Опору".

Як повідомляв OBOZREVATEL, воїни Сил оборони України під час боїв на фронті 25 червня ліквідували 950 військовослужбовців та найманців російської армії. Також було знешкоджено десяток ворожих безпілотників. Усього за добу до списку втрат ЗС РФ додалося 67 одиниць різної техніки та озброєння.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: