Завантаження ...
banner
banner

Врятований з-під Краматорська ведмідь отримав приватний басейн у Європі

Врятований з-під Краматорська ведмідь отримав приватний басейн у Європі фото

Військові ЗСУ та волонтери врятували із приватного зоопарку у Ямполі, що на Донеччині азійського чорного ведмедя. Його доправили на Київщину, а тепер він перебуває у бельгійському реабілітаційному центрі. Там косолапий має приватний басейн.

Про це повідомляє Центр порятунку диких тварин у Facebook.

Ведмідь був серед небагатьох тварин, яка вижили у приватному зоопарку у селищі Ямпіль Краматорського району. Він просидів тривалий час у тісному вольєрі без води та їжі під обстрілами. Після деокупації військові звернулися до волонтерів, і ті вивезли ведмедя.

Він тривалий час був у притулку “Біла скеля” у Чубинському на Київщині. Потім переїхав до польського міста Познань, де провів карантин.

Новим домом для ведмедя став бельгійський реабілітаційний центр Natuurhulpcentrum Opglabbeek. Там він отримує збалансоване харчування на купається у приватному басейні. Там його знають за кличкою Ямпіль.

“Наші ветеринари провели ретельний огляд, взяли аналіз крові і наповнили приватний басейн Ямполя прісною водою! Невдовзі Ямпіль скористався новою розкішшю на широку ногу. З пекла в рай, або як життя ведмедя може повністю змінитися за короткий час…”, – пишуть бельгійські зоозахисники.

Як повідомляло BitukMedia, yкраїнські військові врятували у Чорному морі малечу єнотовидних собак. Їх змило через паводок, спричинений підривом росіянами греблі Каховської ГЕС.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: