Завантаження ...
banner
banner

Запорізька АЕС: чи наважаться росіяни на теракт? Думки чернігівців

Запорізька АЕС: чи наважаться росіяни на теракт? Думки чернігівців фото

У нашому суспільстві на всіх рівнях нині широко обговорюється тема можливого теракту на Запорізькій АЕС. Чи наважаться російські окупанти на такий крок? Як оцінюють можливість підриву атомної станції чернігівці? І чи мають на цей випадок план дій і «тривожну валізку»? Ми розпитали жителів нашого міста.

Ніна, в декретній відпустці:

- Думаю, можливо все. Ще нічого не робила на випадок підриву ЗАЕС, але, напевно, треба підготуватися, може, таблетками запастися, бо двоє дітей. Звісно ж, у лікаря запитаю, коли та які саме таблетки давати і що самим вживати. Якщо щось і трапиться, ми готові допомагати людям із зони ураження.

Сергій, пенсіонер:

- Як на мене, то знищення Запорізької АЕС неможливе. Навіть не розглядаю такого варіанту, якби це було можливе, то давно б уже підірвали станцію. За новинами слідкую, тому вважаю, що цього не станеться. Це буде злочин століття.

Ірина, безробітна:

- Я підозрюю, що підрив АЕС росіянами можливий. Я ще не думала, як буду діяти у випадку небезпеки, але розмови про те, що треба готуватися, ходять між людьми. Якщо раптом будуть якусь допомогу збирати, наприклад, речі, то при можливості допоможу.

Людмила, медична працівниця:

- Думаю, що росіяни можуть це зробити, але поки що не готуюся до цього. У мене невістка працює у Києві, в інституті атомної енергетики, говорить, що йод не треба вживати без потреби, тому чекатиму інформацію. За новинами слідкую. Зараз ситуація дуже напружена, тому може всяке бути. Страхи є, переживаю за дітей і онуків, але сподіваюся на краще.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: