Завантаження ...
banner
banner

Найближчими днями спека в Україні посилиться

Найближчими днями спека в Україні посилиться фото

Найближчими днями спека в Україні стане ще потужнішою. Про це свідчить прогнози синоптика Ігоря Кібальчича, які опублікований на порталі «Метеопрог».

Якщо сьогодні, за його даними, максимальна температура в Україні буде +35 °С, то вже завтра стовпчики термометрів у центральних, південних та східних областях покажуть +32…+37 °С. На решті території очікується +27…+32 °С, а вночі  буде +17…+22 °С.



Також синоптик прогнозує, що 6 липня у західних, північних та місцями у центральних регіонах очікуються дощі з грозами, місцями сильні зливи, а також можливий град та шквали до 23 м/с. У південних та східних областях буде переважно без опадів.

У п'ятницю, 7 липня, у східних та південних областях утримається спекотна та переважно суха погода.

«На решті території України пройдуть дощі, подекуди сильні. Грози, місцями град та шквали, 17-22 м/с», - прогнозує Ігор Кібальчича.

Температура повітря вночі становитиме +18…+23 °С, вдень +25…+30 °С, у південних, центральних та східних областях повітря прогріється до +31…+36 °С.



6 липня на півдні температура підскочить до +32°...+38°, на заході буде +26°...+27°, а на решті території очікується +28°...+36°.

Перед вихідними, 7 липня, на сході, півдні та у більшості центральних областей повітря розжарить до +31°...+37°. На півночі буде +26°...+29°, а на заході стовпчики термометрів опустяться до +19°...+21°.

Цього року кінець червня, як і прогнозували синоптики, виявився дощовим і прохолодним, але другий літній місяць принесе більш спекотні дні.

Середня місячна температура у липні очікується дещо вищою за норму, опадів буде норма або більше в залежності від регіону.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: